2018-2019 Mezuniyet Çoşkusu

19 Tem

Üniversitemizde mezuniyet coşkusu yaşandı. 2018-2019 Mezuniyet törenleri ailelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Sabah gerçekleştirilen derece töreninde Fakültemizde 1. 2. ve 3. olan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Öğleden sonra gerçekleştirilen Fakülte mezuniyet töreninde ise bölümlerimizde dereceye giren öğrencilerimize ve tüm mezunlarımıza mezuniyet belgesi verildi.

Ayrıca İnşaat Mühendisliği Bölümümüz tarafından gerçekleştirilen mezuniyet ve baret giydirme töreninde Bölümde dereceye girenlere plaket takdim edildi. Daha sonra tüm mezunlara Bölüm öğretim elemanları ve Düzce faaliyet gösteren çeşitli sektör temsilcileri tarafından baret giydirildi. Tören Mühendislik yeminin ardından sona erdi.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder. Bundan sonraki yaşamlarında da başarılar dileriz.